Количка
 ()

Шкафове от склад, само за 2 дни

Доставяме в посочен от Вас срок. Ако имате спешна нужда, можем да сглобим и подредим шкафчетата в рамките на 1-2 дни след доставка. Ако помещенията все още не са завършени и не желаете гардеробите да бъдат оставени в коридора или склада Ви, може да разчитате на нас. Ще доставим в удобен за Вас момент.


3-годишна обща гаранция за продукта:

При правилно използване на продуктите, ние ще поправим или заменим повредените шкафове.


10-дневна гаранция за замяна: 

С закупените от нас шкафове, в редки случаи се оказва, че нашият търговски представител препоръчва неподходящ тип. Ако се окаже, че в рамките на 10 дни от покупката сте закупили неподходящ тип шкаф, имате възможност да ги замените.


Вечна гаранция за обратно изкупуване

Шкафовете, закупени от нас, не стават безполезни. metaloBox гарантира обратно  изкупуването на гардеробите на metaloBox. Цената на обратно изкупуване винаги зависи от текущото състояние на продуктите.


Компенсация за използвани шкафове

metaloBox има опция да изкупи старите Ви шкафове срещу отстъпка от покупната цена на новите. Ние ще оценим състоянието на използваните шкафове безплатно и ще Ви предложим справедлива отстъпка в съответствие с това. Ние не само вземаме старите шкафове, но и сглобяваме и подреждаме новите до ключ.


Наличност на резервни части

При нас е изключена вероятността поради липса на части, ключалки или други аксесоари, по-късно да не можете да използвате шкафовете си. metaloBox гарантира, че за закупените от Вас продукти частите са на разположение в течение на поне 5 години след покупката. Изключение може да има, ако запаса при нас от някоя част се изчерпа и поради пълното преобразуване на продуктовата линия, дадената част не се произвежда повече.


Инсталация до ключ

Ние не само доставяме шкафчетата, а също така ги сглобяваме. Опитните и взискателни служители на metaloBox ще проверят ключалките, подредят шкафчетата, регулират вратите и ще се погрижат за отпадъците останали от опаковката. За Вас остава само да вземете ключовете и да се насладите на крайния резултат.


Шкафчета за съблекални под наем

Имало ли е периоди, когато сте имали нужда от повече гардероби, а няколко месеца след покупка много от тях са оставали празни? Въпросът с шкафчетата за съблекални е постоянен проблем за Вас? Да купите още или не? Днес вече не е необходимо да купите шкафчета за съблекални, ако не сте сигурни, че ще ги използвате в дългосрочен план. Пакетът за шкафчета под наем на metaloBox се използва от много наши партньори (често като допълнение към закупените шкафчета).