Количка
 ()

НАЛИЧНОСТ НА РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ

При нас е изключена вероятността поради липса на части, ключалки или други аксесоари, по-късно да не можете да използвате шкафовете си. metaloBox гарантира, че за закупените от Вас продукти частите са на разположение в течение на поне 5 години след покупката. Изключение може да има, ако запаса при нас от някоя част се изчерпа и поради пълното преобразуване на продуктовата линия, дадената част не се произвежда повече.


ВЕЧНА ГАРАНЦИЯ ЗА ОБРАТНО ИЗКУПУВАНЕ

Закупените от нас шкафчета за съблекални никога не остават безполезни. metaloBox гарантира, че закупените от Вас metaloBox шкафчета могат да бъдат оценени и изкупени обратно при желание от ваша страна. Естествено, цената за обратно изкупуване винаги зависи от актуалното състояние на продуктите. 


ГАРАНЦИЯ ЗА СЕРВИЗ 

Винаги има кой да ремонтира закупения от нас шкаф. metaloBox предоставя тригодишна пълна гаранция на продуктите си (с изключение на ключалките), което означава, че при правилното им използване ги поправяме безплатно и в кратък срок. Освен това, metaloBox се съгласява в случай на повреда на закупените от компанията продукти, дори след гаранционен срок, срещу заплащане, да отиде на място и да ги поправи.