Количка
 ()

Организация на складовото пространство

Подобряване на продуктивността и ефикасността на работното място, чрез организиране на склада.

Повишаване на ефикасността в складовото пространство

Мислили ли сте как да подобрите складовите си помещения?

Употребата на стелажи и колички е не просто ефективно, но също така подобрява работните условия и увеличава продуктивността.

От логистична гледна точка определено е препоръчително.

Нека ви покажем защо!

Съхранение

Шкафовете с пластмасови кутии предлагат прекрасно решение за сортиране на инструменти и различни дребни детайли, прибрани по организиран начин на едно място. Това гарантира, че всичко е под ръка и лесно може да бъде открито.

Нашите EXPERT гардероби с органайзери са решението да се отървете от безпорядъка.

Ако се изисква съхранение на тежки неща, гардеробите STRONG са отлична опция - издръжливи, професионални гардероби създадени за условията във вашата фабрика. Тези шкафове са изработени като надеждни партньори дори в най-тежките задачи.

Има случаи където използваните инструменти изискват допълнителна дълбочина или ширина (линк към складови решения: избор на правилната стелажна система).

Продуктите от нашата гама от шкафове със специални размери ще посрещнат всички тези нужди.

Благодарение на допълнителната си дълбочина, DEEP гардеробите могат да поберат големи кутии или туби.

Серията POISON покрива изискванията за съхранение на химикали, бои и токсични вещества. В същото време шкафовете са сигурни благодарение на триточковото си заключване.

Отворите в ъглите осигуряват вентилация, а киселиноустойчивите корита предпазват от разливане.


Пренос

Физическото транспортиране на материали от една зона в друга е изморителна задача. Използването на складови ръчни колички повишава както мобилността, така и продуктивността.

Ако е подвижно, оборудването е винаги под ръка, лесно се прибира след употреба и не губите време да събирате в края на деня или да се движите на големи разстояния по време на работа.

Що се отнася до шкафчета, ние сме първата фирма, която ще ви дойде на ум в повечето случаи, но сме щастливи да препоръчаме и други продукти.


За всички тях ние представяме желание и опит, които вярваме се виждат в крайния резултат. През последните 25 години постоянно сме се стремели да подобрим продуктите и услугите си и да ги направим възможно най-практични за клиентите ни.

За още полезни съвети, разгледайте нашите предложения!